vacature Agent contact center
parttime/fulltime

Zie jij het zitten om met gesprekken van mens-tot-mens op een flexibele manier (optioneel vanuit huis) wat bij te verdienen? Solliciteer dan nu voor:

Agent Contact Center

MYS Contact Center is gevestigd in Almere en is verantwoordelijk voor het behalen van doelstellingen voor uiteenlopende organisaties zoals de FNV,  het Oranje Fonds, SOS, Dorivit, Royal Flora Holland en nog veel meer. Iedere dag hebben wij hiervoor persoonlijk contact met (potentiële) klanten, leden of donateurs. Dat maakt ons het visitekaartje van onze opdrachtgevers. We maken als organisatie het verschil door een open, persoonlijke, en doelgerichte benadering en het zijn dan ook die drie kwaliteiten die we graag terugzien bij nieuwe collega’s! Het contact center is 6 dagen per week open en heeft 75 seats.

Verantwoordelijkheden Agent Contact Center
Je kunt je zelf wekelijks opgeven voor de tijden die jou het beste passen en op basis daarvan word je ingezet. Met veel enthousiasme en overtuiging voor de campagne waarop je ingewerkt bent, werk je in shifts. Je voert persoonlijke gesprekken van mens-tot-mens met (potentiële) klanten, leden of donateurs waarin je hen weet te enthousiasmeren voor de opdrachtgever voor wie je aan het bellen bent.

Wat heeft de organisatie jou te bieden?
Bij MYS Contact Center vind je collega’s die allemaal bevlogen te werk gaan. We zijn trots op een zeer diverse organisatie als het gaat om gender, leeftijd, etniciteit, karakter et cetera. Maar we bieden nog meer:

  • Een salaris met bonusregeling die je zelf iedere shift kunt beïnvloeden;
  • Doorbetaalde pauzes die je zelf mag inplannen;
  • Training en coaching om jou als agent naar een hoger niveau te brengen;
  • Flexibele werktijden, zowel overdag als ’s avonds van maandag tot en met zaterdag, waar je zelf in kunt sturen;
  • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld.

Zoals je leest, vind je hier de ideale baan of bijbaan. Als je communicatief sterk bent, de Nederlandse taal goed beheerst en bereid bent om nieuwe dingen te leren, ga dan de uitdaging aan!

Solliciteer

Zie jij jezelf als Agent  Contact Center bij ons werken? Wacht niet langer, wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Stuur een mail naar Madelon Walraven via sollicitatie@myscontactcenter.nl.

MYS Contact Center
Monitorweg 1
1322 BJ Almere
036 – 7410 820

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature beeld
MYS Contact Center

Het meest complete contact center van Nederland voor direct marketing campagnes; helpt organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren  van conversie- en contactcampagnes. In samenwerking met MYS Marketing.